martes, 11 de noviembre de 2014

II edición da TIRADA DO PORCO

Open mundial para tódolos tiradores que queiran acompañarnos nesta clásica actividade gastronómica e de tiro. Que máis queredes para un magosto "armado" e orixinal?


organiza: Club de Tiro Olímpico San Juan, Sarria.

data da tirada: 16/11/2014

remate da inscripción: 13/11/2014

hora: 1ª tanda ás 10. As tandas serán de 20 minutos

modalidade: "mini-Standard";
  • 30 disparos en total
  • 10 disparos por cada fase de Standard (150", 20" e 10") 
  • poderase participar con calquera arma corta do calibre 22 ou de grueso calibre

blancos: serán siluetas de cartón simulando a figura dun porco e na que, dependendo da zona do impacto, conseguiremos máis ou menos puntuación.

trofeos: os tiradores afortunados serán premiados con productos derivados do porco

información e inscripcións: 

inscripción da tirada + Xantar de Confraternidade: 10 €

para chegar ao noso campo de tiro:  

Ao remate da última tanda terá lugar un Xantar de Confraternidade nas instalacións do club. O menú degustación, para ser bos larpeiros, será unhas castañas do souto de arredor do campo de tiro con derivados do porco criado na zona e outros productos típicos da contorna, todo isto custodiado por un inmellorable viño do noso país.

 

Ánimo coas inscripcións que quedan poucas prazas!